اهمیت فرکانس در تلفن های بیسیم پاناسونیک یا هر برند دیگری بسیار بالا است ؛ زیرا در تلفن های بیسیم از فرکانس های مختلفی استفاده می شود که بهتر است ، کاربر با این نوع فرکانس ها آشنایی داشته باشد. اما قبل از اینکه بخواهیم هر یک از این فرکانس ها را به شما معرفی کنیم بهتر است با تعریف این پارامتر ، آشنا شوید تا اهمیت بالای فرکانس در تلفن های بیسیم پاناسونیک و دیگر برندها را بهتر درک کنید. برای تعمیر تلفن پاناسونیک خود با ما تماس بگیرید.
تعریف فرکانس در تلفن های بی سیم پاناسونیک
فرکانس ، تعداد وقایع یک رویداد تکرار شونده در واحد زمان است که به ان فرکانس زمانی نیز گفته می شود. همچنین انواع دیگری از این پارامتر مانند: فرکانس زاویه ای نیز وجود دارد. طبق این تعریف می توان گفت ، دوره یا مدت زمان یک چرخه در یک رویداد تکرار شونده را دوره تناوب فرکانس می گویند. به طور مثال ، اگر قلب یک کودک تازه متولد شده 120 بار در دقیقه بزند ، دوره تناوب یا همان فاصله زمانی بین ضربه های آن ، نیم ثانیه است.
به طور کلی فرکانس یک پارامتر بسیار مهم بوده که در علوم مختلف و مهندسی مورد استفاده قرار می گیرد تا بتوان از این طریق ، میزان فرایندهای چرخه ای مانند امواج یا نوسانات را در واحد زمان اندازه گیری کرد. همچنین واحد این پارامتر طبق استاندارد SI ، هرتز است که به نام هینریش هرتز ، فیزیکدان آلمانی نامگذاری شده است.
این مقاله برای شما مفید است : تعمیر برق خوردگی تلفن پاناسونیک
انواع فرکانس ها در تلفن های بیسیم پاناسونیک
فرکانس 1.8-1.7 مگاهرتز
این بازه اولین نوع فرکانسی است که در سال 1979 در تلفن های بیسم و تمامی تلفن های مجهز به آنتن مورد استفاده قرار گرفت ؛ فرکانس این تلفن ها بالاتر از موج AM بوده و استفاده کننده باید به صورت دستی آن را تغییر می داد ؛ همچنین هر شخصی می توانست از طریق یک رادیو با موج AM به راحتی به صحبت های بقیه افراد که تا یک مایلی آن قرار داشتند ، گوش دهد.
اما از آنجایی که همه افراد متوجه اهمیت زیاد فرکانس در تلفن های بیسم پاناسونیک یا هر برند دیگری شده بودند، تصمیم گرفتند تا بازه دیگری از این پارامتر را برای تلفن ها در نظر بگیرند ، که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد.
فرکانس 50-43 مگاهرتز
این بازه در سال 1990 مورد استفاده قرار گرفت و البته امروزه نیز در تلفن های ارزان قیمت ، کاربرد دارد. همین مورد نیز یکی دیگر از پاسخ های مثبتی است که در جواب سوال ” آیا فرکانس در تلفن های بیسیم پاناسونیک اهمیت دارد؟” می توان به آن اشاره کرد.
امواج این نوع تلفن ها که در فرکانس 50-43 مگاهرتز مورد استفاده قرار می گیرند ، از 10 کانال به 25 کانال افزایش یافت ولی حتی این بازه کانالی نیز مشکل کمبود کیفیت این نوع فرکانس را برطرف نکرد چرا که همچنان امکان قطع شدن این فرکانس در صورت تداخل با سیگنال های رادیویی وجود داشته و بقیه استفاده کنندگان می توانستند صدای اشخاص را بشنوند.
فرکانس 900 مگاهرتز
با توجه به این که همه متخصصین به اهمیت بالای فرکانس در تلفن های بیسیم پاناسونیک پی برده بودند ، بنابراین در سال 1993 این نوع فرکانس یعنی 900 مگاهرتز ، وارد بازار شد. این فرکانس از بقیه موارد قبلی ، پهنای باند بهتری دارد و می تواند از دیوار نیز عبور کند ؛ به همین دلیل از این فرکانس می توان در محیط های بسته نیز استفاده کرد.
اما ایرادی که در برای این نوع فرکانس وجود دارد این است که در بازه 900 مگاهرتز امواج وسایل دیگری مانند: رادیو ، تلویزیون ، دوربین های بیسیم و بیسیم های دو طرفه نیز وجود دارند که با تلفن های بیسیم تداخل پیدا می کنند.
فرکانس 1.9-1.8 گیگاهرتز
این مورد نیز بهبود یافته فرکانس 900 مگاهرتز بوده و تفاوت چندانی با آن ندارد ولی با توجه به اهمیت بالایی که فرکانس در انواع تلفن های بیسیم از جمله پاناسونیک داشت ؛ بعدها از این فرکانس در تلفن های همراه و سیستم های سانترال (دکت) و خارج از کشور آمریکا ، استفاده شد.
از جمله فرکانس های دیگری که از سال 1998 تا سال 2003 به بازار آمدند و در تلفن های بیسیم مورد استفاده قرار گرفتند می توان به فرکانس های 2.4 گیگاهرتز و 5.9 گیگاهرتز اشاره کرد که البته باز هم این دو پهنای باند نیز با پهنای باند فرکانس بقیه وسایل از جمله شبکه های وای فای و ماکروویو ، تداخل داشتند.
اینو بخون حتما به کارت میاد : چرا تلفن بی سیم پاناسونیک روشن نمی شود؟
فرکانس های Dect6 و Dect6 Plus
در نهایت در سال 2005 ، فرکانس Dect6 مختص به تلفن های بیسیم تعیین شد و طبق نظر کمیسیون اتحادیه ارتباطات این پهنای فرکانس فقط برای تلفن های بیسیم مورد استفاده قرار گرفت تا بدین ترتیب تلفن های بیسیم کمترین تداخل با سایر وسایل داشته باشند.
همچنین از آنجایی که کارشناسان به اهمیت بالای پارامتر فرکانس در تلفن های بیسیم پاناسونیک پی برده بودند در سال 2010 فرکانس Dect6 را به Dect6 Plus ارتقا داده تا بدین ترتیب هم کیفیت سیگنال ها بالاتر برود و هم کیفیت صدا افزایش پیدا کند.